Tilmeld nyhedsbrev

Featured Cases

ProjectPad: Københavns kommune
case 17 september 2018

ProjectPad: Københavns kommune

Vores digitale platform til intern crowdsourcing, ProjectPad, hjalp Københavns kommune med at indsamle og konkretisere idéer samt understøtte beslutnings- og udviklingsprocesserprocesser.

Digitaliseringsstyrelsen: fremtidens kommunikation
case 08 august 2018

Digitaliseringsstyrelsen: fremtidens kommunikation

Digitaliseringsstyrelsen skal ændre kommunikationen i det offentlige. Innovation Lab bidrog med viden, internationalt netværk og perspektiver for fremtidens digitale kommunikation og Digital Post 3.0.

Silicon Valley Tour
case 28 maj 2018

Silicon Valley Tour

For 10 år siden tog vi vores mest fremadsynede klienter med på et inspirerende deep dive i Silicon Valley. Siden da har vi hostet snesevis af ture til innovationens højborg, fødestedet for digitale innovationer og disruptive forretningsmodeller.

Gründerhub Accelerator
case 22 maj 2018

Gründerhub Accelerator

En af de de største udviklinger inden for virksomhedsinnovation i løbet af de sidste 5 år er foregået inden for accelerations-programmer. I Norge hjalp Innovation Lab en af de største banker med at bygge et omfattende program, der førte til den hurtigst voksende startup i Norge, vurderet til over 100 millioner USD.

Siemens Wind Power: Engineering Hackathon
case 17 maj 2018

Siemens Wind Power: Engineering Hackathon

“Vi har på 48 timer opnået hvad der normalt vil tage os 2 år”
Sådan lød responsen fra juryen – bestående at ledere fra Siemens Wind Power (i dag Siemens Gamesa) – efter de havde hørt og set resultaterne fra et hackathon faciliteret af Innovation Lab præsenteret af deres 60 ingeniør-kollegaer.

Deloitte ChangeMakers
case 09 maj 2018

Deloitte ChangeMakers

Et nyt Graduate Program hos Deloitte skal tiltrække og fastholde de dygtigste talenter og møde kommende generationers forventninger til fremtidens arbejdsplads. I tæt samarbejde med Deloitte udviklede Innovation Lab et moderne, relevant og kontinuerligt udviklende talentforløb.

Ilulissat Isfjordscenter
case 08 maj 2018

Ilulissat Isfjordscenter

Et nyt formidlingscenter i Ilulissat skal styrke turismeudviklingen i området og formidle det spektakulære områdes historie, udvikling og betydning. Innovation Lab var afsender på både konceptudvikling og oplevelsesdesign ift Ilulissat Icefjord Stations kommende turistattraktion.

Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde