Tilmeld nyhedsbrev

Frederik Bonde

Frederik Bonde
  • Partner
  • +45 61 61 95 95

Frederik Bonde som er ingeniør og HD arbejder ud fra en vision om at gøre en reel forskel for dansk erhvervsliv. Styrke konkurrenceevnen, produktiviteten, sporbarheden, i det hele taget løfte barren for digitalisering i de små og mellemstore virksomheder. Med en baggrund inden for dataanalyse, cloud computing og procesoptimering er Frederik en vaskeægte “engineer at heart”.

Som Managing Partner i Analytics by Innovation Lab arbejder Frederik inden for feltet data science, med særligt fokus på machine learning og datadrevne beslutningsprocesser. Her hjælper han en lang række virksomheder med at træffe valide beslutninger, samt optimere deres produktions- og arbejdsprocesser. Frederiks fineste mission er at sørge for, at gøre feltet letforståeligt for sine kunder, ligesom han arbejder for, at bryde data science ned i simple skridt, som hans kunder kan handle på – i dag!

Tidligere har Frederik bl.a. udviklet en cloudopkoblet overvågningssensor, (IoT) som gav virksomheden HP Industrial vigtige data til at nedbringe spild plast med hele 12 tons om året og optimere produktionen.

Frederik har selvfølgelig interesse for de mange muligheder inden for industrielt internet og for at gøre forretningsudvikling mere datadreven. Men han er i særdeleshed også en ivrig cykel-bjergbestiger med stor smag på udlandet, hvor han bl.a. har arbejdet i Mellemøsten, Asien og Afrika.

produktivitet_produktion_data_optimering
Blog 28 august 2018

Kære CEO – kan du huske tiden før 2008 og især årene efter?

I mange Danske virksomheder vinder driften over evnen til at være innovativ, og dermed øge produktiviteten gennem at skabe ny ...
bæredygtighed verdensmål
Blog 11 april 2018

Virksomheder inspireres af FN’s 17 verdensmål

I en bæredygtig omstilling i produktionsvirksomheder er teknologi en uundgåelig støtte

Blog 07 marts 2018

Planlæg bedre produktion med IoT og kunstig intelligens

Er det en trussel mod produktionsledelsen eller en ny mulighed til at udnytte kapaciteten bedre og samtidig løfte produktiviteten? Læs videre og få svaret.

Læs alle blogindlæg fra Frederik Bonde her.

Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde