Tilmeld nyhedsbrev

Jarle Fink Kondrup

Jarle Fink Kondrup
  • Senior Lab Agent
  • +45 22 77 28 08

B.Sc. Business Development Engineer, M.A Oplevelsesøkonomi

Passion og projekter

Jarle er passioneret innovationskonsulent og oplevelsesøkonom. Han hjælper virksomheder og organisationer med at realisere deres forretningspotentiale gennem brug af strategisk innovation. Tilgangen er forankret i dyb forbrugerindsigt, en stor forståelse for oplevelsesparametre og teknologi, samt et stærkt kommercielt mindset.

Innovationsforedrag, -workshops og -projekter

Jarle er en populær foredragholder i forhold til trends og innovation, hvor han formidler viden ud fra hvad den gør ved menensker og samfund. Jarle sikrer desuden innovationshøjde, fokus og engagement i workshops og projekter der omhandler digitaliseringen og de nyeste trends og tendenser.

Teknologi, forretning og mennesker

Jarle gør den digitale udvikling relevant og interessant ved at koble den til moderne forretningsmodeller og menneskelige værdier. Jarle har leveret digital relevans og analyse til blandt andet; DIGITALISERINGSSTYRELSEN, TDC, HOME, GRUNDFOS, DELOITTE, KMD, NORTHMEDIA, EG, DANSKLIVE, INSPIRING DENMARK, VISIT DENMARK, UNESCO, ERHVERVSSTYRELSEN, VISMA, AARHUS UNIVERSITET og mange, mange, flere.

International erfaring

Jarle har arbejdet i tre lande foruden Danmark i en periode på 6 år, og har bl.a. leveret digitale oplevelser til Skanderborg Festival, LEGOLAND og Montana Møbler samt koncepter til oplevelsesattraktioner som Ilulissat Isfjord, KRAFT, sponsoroplevelser for McLaren F1 og butiksoplevelser til luksusbrands i London.

Blog 28 november 2018

Fremtidens service

52% af kunder har skiftet leverandør på grund af dårlig kundeservice. Det viser IBMs analyse “Consumer Expectations Study”. Kundernes stigende forventninger er en reel udfordring der påvirker genbesøg og fastholdelse

Blog 25 oktober 2018

Guide til dine kunders fremtidige forventninger

Guide til dine kunders fremtidige forventninger
Forventninger til dine produkter og ydelser ændrer sig over tid. Men hvis du ved, hvad dine kunder forventer i fremtiden, så er du langt bedre forberedt i forhold til at kunne være relevant og interessant – også på den lange bane.

Blog 23 oktober 2018

Medie- og kommunikationspraktikant, forår 2019

Søges: Praktikant med passion for oplevelser, trends og teknologi

Se alle blogindlæg fra Jarle Fink Kondrup her.

Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde