Nyhedsbrev

Josefine Kilian

Anna Lykke
  • Managing Partner
  • +45 24 60 57 71

Bæredygtighed og purpose kommunikation stiller høje krav til organisationers maskineri og adfærd fra overordnet strategi til det, vi ser dem udkomme med i handlinger, holdninger og aktiviteter. Du kan ikke længere slippe af sted med at sige, at du er tillidsfuld: du skal også være det, inderst til yderst. I en digitaliseret verden hvor teknologisk kunnen sommetider har overhalet den sunde fornuft og adfærd i behandlingen af data, er der stadig større behov for at gå de etiske overvejelser i sømmene. En god støtte er EU’s GDPR (General Data Protection Regultation), som stiller krav til håndtering af data. Reglerne giver organisationer anledning til at justere maskinen, og anvende databeskyttelse som en tillidsmarkør og konkurrencemæssig fordel internationalt. Altså et fundament for det tillidsfulde forhold organisationer og interessenter imellem.

Indsatsen skal naturligvis kommunikeres til interessenter og indgå i den overordnede CSR strategi. For at organisationens interessenter kan navigere derefter, er det fordelagtigt at være til stede hvor de er og være eksplicit om håndtering af persondata. Det største no-go er at gemme kommunikationen i en paragrafbefængt, teksttung privacy policy nederst på et website.

Som Partner og kommunikationsansvarlig I Comply by Innovation Lab, hjælper Josefine organisationer med at sætte ord på deres databeskyttende kultur. Hun sikrer, at kommunikationen harmonerer med den compliance, som organisationer har undervejs eller allerede er i mål med. Josefine har en baggrund fra landets største PR og kommunikationsbureauer og har særligt kredset om bæredygtighed og formålsorienteret kommunikation. Hun har erfaring med projektledelse, PR, social media samt koncept- og contentudvikling med eksekvering på baggrund af kommunikationsstrategier. Hun varetager derudover også PR og kommunikation i Comply by Innovation Lab.

Fun fact: Josefine bruger sin fritid som bygherrer i egen bolig på landet, og holder meget af dansk design og gode franske druer.

Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde