Bliv medlem

Billie Carn

Billie er en T-formet person. Det er hendes beskæftigelse med mangfoldige emner, der gør hende i stand til at se sammenhænge og forbinde prikkerne. Hendes karriere spænder bredt; fra Accounts Management hos Bob Soto’s Diving på Caymanøerne til børnesygeplejerske og underviser i London med speciale i research, ledelse og forandringsledelse.

 

I dag bruger Billie de færdigheder, hun også brugte som sygeplejerske; empati, relationscentreret omsorg og emotionel intelligens. Som konsulent hjælper hun folk til at arbejde effektivt sammen og til at udføre meningsfuldt arbejde. På City University London havde hun ansvaret for re-designet af et Leadership Curriculum, ligesom hun også designede projekter, der havde til formål at forbedre teamarbejdet på de kliniske enheder.

 

Billie har en Master i innovation, kreativitet og ledelse, og i et forskningsprojekt interviewede hun globale disruptive innovatører. Indsigten og historierne fra forskningen findes nu i hendes Maverick Wisdom NFT Book. Derudover er hun stipendiat i Royal Society of Arts, hvor hun bidrager til fremtidsforskning og til at finde innovative løsninger på nogle af de udfordringer, samfundet står overfor.

Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde