Bliv medlem

Jarle Fink Kondrup

B.Sc. Business Development Engineer, M.A Oplevelsesøkonomi

Passion og projekter

Jarle er passioneret innovationskonsulent og oplevelsesøkonom. Han hjælper virksomheder og organisationer med at realisere deres forretningspotentiale gennem brug af strategisk innovation. Tilgangen er forankret i dyb forbrugerindsigt, en stor forståelse for oplevelsesparametre og teknologi, samt et stærkt kommercielt mindset.

Innovationsforedrag, -workshops og -projekter

Jarle er en populær foredragholder i forhold til trends og innovation, hvor han formidler viden ud fra hvad den gør ved menensker og samfund. Jarle sikrer desuden innovationshøjde, fokus og engagement i workshops og projekter der omhandler digitaliseringen og de nyeste trends og tendenser.

Teknologi, forretning og mennesker

Jarle gør den digitale udvikling relevant og interessant ved at koble den til moderne forretningsmodeller og menneskelige værdier. Jarle har leveret digital relevans og analyse til blandt andet; DIGITALISERINGSSTYRELSEN, TDC, HOME, GRUNDFOS, DELOITTE, KMD, NORTHMEDIA, EG, DANSKLIVE, INSPIRING DENMARK, VISIT DENMARK, UNESCO, ERHVERVSSTYRELSEN, VISMA, AARHUS UNIVERSITET og mange, mange, flere.

International erfaring

Jarle har arbejdet i tre lande foruden Danmark i en periode på 6 år, og har bl.a. leveret digitale oplevelser til Skanderborg Festival, LEGOLAND og Montana Møbler samt koncepter til oplevelsesattraktioner som Ilulissat Isfjord, KRAFT, sponsoroplevelser for McLaren F1 og butiksoplevelser til luksusbrands i London.

Blog 17 april 2023

Hackathon eller Design Sprint – hvad skal jeg vælge?

Design Sprints og hackathons ligner hinanden, men der er væsentlige forskelle!
Blog 30 marts 2023

Design Sprint

Design Sprints er en kraftfuld innovationsmetode, der kan hjælpe virksomheder og organisationer med hurtigt at udvikle og teste nye ideer.
Blog 06 marts 2023

Hvordan kan du spotte AI-genereret tekst?

Det kan være afgørende at vide, om indholdet er genereret af en AI eller skrevet af et menneske. Læs her, hvordan du kan finde frem til svaret.

Se alle blogindlæg fra Jarle Fink Kondrup her.

Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde