Bliv medlem

Jarle Fink Kondrup

B.Sc. Business Development Engineer, M.A Oplevelsesøkonomi

Passion og projekter

Jarle er passioneret innovationskonsulent og oplevelsesøkonom. Han hjælper virksomheder og organisationer med at realisere deres forretningspotentiale gennem brug af strategisk innovation. Tilgangen er forankret i dyb forbrugerindsigt, en stor forståelse for oplevelsesparametre og teknologi, samt et stærkt kommercielt mindset.

Innovationsforedrag, -workshops og -projekter

Jarle er en populær foredragholder i forhold til trends og innovation, hvor han formidler viden ud fra hvad den gør ved menensker og samfund. Jarle sikrer desuden innovationshøjde, fokus og engagement i workshops og projekter der omhandler digitaliseringen og de nyeste trends og tendenser.

Teknologi, forretning og mennesker

Jarle gør den digitale udvikling relevant og interessant ved at koble den til moderne forretningsmodeller og menneskelige værdier. Jarle har leveret digital relevans og analyse til blandt andet; DIGITALISERINGSSTYRELSEN, TDC, HOME, GRUNDFOS, DELOITTE, KMD, NORTHMEDIA, EG, DANSKLIVE, INSPIRING DENMARK, VISIT DENMARK, UNESCO, ERHVERVSSTYRELSEN, VISMA, AARHUS UNIVERSITET og mange, mange, flere.

International erfaring

Jarle har arbejdet i tre lande foruden Danmark i en periode på 6 år, og har bl.a. leveret digitale oplevelser til Skanderborg Festival, LEGOLAND og Montana Møbler samt koncepter til oplevelsesattraktioner som Ilulissat Isfjord, KRAFT, sponsoroplevelser for McLaren F1 og butiksoplevelser til luksusbrands i London.

Virtuel turisme VR trends innovation lab jarle fink kondrup turismeudvikling Virtual reality - virtuelle oplevelser
Blog 11 november 2020

Virtuel turisme

Tag med på virtuelle rejser til steder som Paris, Vancouver, Michigan, Helsinki, Amsterdam og Færøerne
Bæredygtig-turisme-trends-IKEA-Vacations-in-a-box
Blog 17 september 2020

Digitalisering og Bæredygtighed – Turisme Trends

Klimaændringer og bæredygtig turisme er blevet et af de hotteste og vigtigste rejsetemaer, især i de senere år.
digital assistent - stemmestyring
Blog 07 juli 2020

Digitale assistenter og stemmestyring

Stemmestyring vil fundamentalt ændre, hvordan vi interagerer med maskiner og computere, det vil ændre, hvordan virksomheder vil kommunikere med deres kunder, og det vil ændre, hvordan vi vil leve...

Se alle blogindlæg fra Jarle Fink Kondrup her.

Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde