Bliv medlem

© 2023 by Innovation Lab. All rights reserved.

Jarle Fink Kondrup

B.Sc. Business Development Engineer, M.A Oplevelsesøkonomi

Passion og projekter

Jarle er passioneret innovationskonsulent og oplevelsesøkonom. Han hjælper virksomheder og organisationer med at realisere deres forretningspotentiale gennem brug af strategisk innovation. Tilgangen er forankret i dyb forbrugerindsigt, en stor forståelse for oplevelsesparametre og teknologi, samt et stærkt kommercielt mindset.

Innovationsforedrag, -workshops og -projekter

Jarle er en populær foredragholder i forhold til trends og innovation, hvor han formidler viden ud fra hvad den gør ved menensker og samfund. Jarle sikrer desuden innovationshøjde, fokus og engagement i workshops og projekter der omhandler digitaliseringen og de nyeste trends og tendenser.

Teknologi, forretning og mennesker

Jarle gør den digitale udvikling relevant og interessant ved at koble den til moderne forretningsmodeller og menneskelige værdier. Jarle har leveret digital relevans og analyse til blandt andet; DIGITALISERINGSSTYRELSEN, TDC, HOME, GRUNDFOS, DELOITTE, KMD, NORTHMEDIA, EG, DANSKLIVE, INSPIRING DENMARK, VISIT DENMARK, UNESCO, ERHVERVSSTYRELSEN, VISMA, AARHUS UNIVERSITET og mange, mange, flere.

International erfaring

Jarle har arbejdet i tre lande foruden Danmark i en periode på 6 år, og har bl.a. leveret digitale oplevelser til Skanderborg Festival, LEGOLAND og Montana Møbler samt koncepter til oplevelsesattraktioner som Ilulissat Isfjord, KRAFT, sponsoroplevelser for McLaren F1 og butiksoplevelser til luksusbrands i London.

Blog 27 februar 2024

Generativ AI skubber til den kreative magtbalance

Den teknologiske udvikling har gjort det nemmere at formidle og visualisere dine idéer. Hvordan vil du udnytte de nye muligheder?
Blog 30 november 2023

Fem måder du får mest ud af Microsoft CoPilot

Er du klar til for alvor at lade AI lette dit arbejde? Microsoft Copilot giver dig en helt ny måde at arbejde med dagligdagsværktøjer som bl.a. Word, PowerPoint og...
Blog 30 november 2023

Udforsk dine kreative sider med Midjourney

Midjourney kan hjælpe dig med at skabe imponerende visuelt indhold til brug i markedsføring, udvikling af prototyper, præsentationer og meget mere

Se alle blogindlæg fra Jarle Fink Kondrup her.

Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde