Nyhedsbrev

Jarle Fink Kondrup

Jarle Fink Kondrup
  • Senior Lab Agent
  • +45 22 77 28 08

B.Sc. Business Development Engineer, M.A Oplevelsesøkonomi

Passion og projekter

Jarle er passioneret innovationskonsulent og oplevelsesøkonom. Han hjælper virksomheder og organisationer med at realisere deres forretningspotentiale gennem brug af strategisk innovation. Tilgangen er forankret i dyb forbrugerindsigt, en stor forståelse for oplevelsesparametre og teknologi, samt et stærkt kommercielt mindset.

Innovationsforedrag, -workshops og -projekter

Jarle er en populær foredragholder i forhold til trends og innovation, hvor han formidler viden ud fra hvad den gør ved menensker og samfund. Jarle sikrer desuden innovationshøjde, fokus og engagement i workshops og projekter der omhandler digitaliseringen og de nyeste trends og tendenser.

Teknologi, forretning og mennesker

Jarle gør den digitale udvikling relevant og interessant ved at koble den til moderne forretningsmodeller og menneskelige værdier. Jarle har leveret digital relevans og analyse til blandt andet; DIGITALISERINGSSTYRELSEN, TDC, HOME, GRUNDFOS, DELOITTE, KMD, NORTHMEDIA, EG, DANSKLIVE, INSPIRING DENMARK, VISIT DENMARK, UNESCO, ERHVERVSSTYRELSEN, VISMA, AARHUS UNIVERSITET og mange, mange, flere.

International erfaring

Jarle har arbejdet i tre lande foruden Danmark i en periode på 6 år, og har bl.a. leveret digitale oplevelser til Skanderborg Festival, LEGOLAND og Montana Møbler samt koncepter til oplevelsesattraktioner som Ilulissat Isfjord, KRAFT, sponsoroplevelser for McLaren F1 og butiksoplevelser til luksusbrands i London.

Blog 09 september 2019

Small steps to big change

Hvordan man tackler en stor udfordring gennem empowerment, transparens og bottom-up tænkning.
Blog 01 juni 2019

Hackathon som innovationsmetode

Et hackathon giver dig konkrete fremtidsorienterede resultater på kort tid. Men det er ikke en schweizerkniv. Find ud af om det er relevant, og hvordan det bliver en succes.
Blog 01 maj 2019

Hoteller opvejer det dårlige ved sociale medier

Hvad har dans, vinterbadere og bingo til fælles. Det er kreativ forretningsudvikling gennem brug af lokalområdet. Læs om dette og meget mere herunder, hvor merværdien i et hotelophold udfoldes.

Se alle blogindlæg fra Jarle Fink Kondrup her.

Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde