Bliv medlem

© 2023 by Innovation Lab. All rights reserved.

Juan Carlos Velten

Det behøver ikke være tidskrævende og dyrt at bygge – og dyrke – dit brand. Det har serieiværksætter, brand-guru og leder af Innovation Lab Silicon Valley, Juan Carlos Velten, påvist utallige gange i hans tidligere funktion som bl.a. branding-ekspert ved Procter & Gamble, grundlægger af innovations-agenturet Zealmark, formand for for Harvard Business School Community Partners og underviser ved Stanford University – med gode resultater.

Ved Zealmark bistod han teknologi-virksomheder i Silicon Valley med at skabe unikke, klæbrige brands, udvikle innovationsprocesser og skabe en kultur af opfindere hos medarbejderne. I sin funktion ved Harvard Business School fordoblede han den 30 år gamle alumne-organisations tilslutning. Ved Proctor & Gamble’s internationale afdeling, der udvikler alle forretningsmæssige aspekter af milliard-store mærker i Latinamerika og Europa arbejdede han effektivt med branding af nye produktlinje-udvidelser og i hans tid som underviser har han udviklet forskellige teknikker til branding under betegnelserne “Rapid Branding”, “Personal Branding” og “Branding-Compass” som kan bruges både på enkeltpersoner og i store virksomheder. I 2000 startede han desuden tech-firmaet SoftCoin, som oprettede de første offline-til-online-kampagner for dusinvis af mærker hos Dr. Pepper, Unilever, Nestle & Kraft. Juan Carlos opfandt SoftCoin-begrebet, skrev tekniske specifikationer for alle virksomhedens produkter og stod i spidsen for virksomhedens kick-ass-kommunikation og marketing.

I Innovation Lab står Juan Carlos – som i daglig tale går under navnet JC – i spidsen for vores branding-afdeling, hvor han arbejder videre med alle de aspekter af branding, som han har opsamlet gennem sine mange år i branchen. JC har i sin tid ved Innovation Lab været vært ved flere branding-workshops, hvor han tager sine selvudviklede teknikker i brug – både i hans hjemstavn, men også i Danmark, Dubai og Norge. JC har desuden samarbejdet med Trinity Alps Capital, Joi Scientific og Mayfield og været speaker ved Automatikmessen 2016.

Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde