Bliv medlem

Morten Starup

Gennem sin uddannelse til KaosPilot og en cand.mag. i Oplevelsesøkonomi har Morten et solidt fagligt fundament i arbejdet med samskabelsesprocesser. Han brænder for samskabelse og tror på, at det kan skabe stor værdi og løse mange udfordringer – hvis det gøres ordentligt!

Med den nyeste viden inden for samskabelsesteknikker og -metoder samt et blik for motivation kaster Morten gennem Co-creation by Innovation Lab sin kærlighed på samskabelse i mellem forskellige aktører. For hvordan får vi egentlig engageret forskellige typer af mennesker og medarbejdere til at deltage i processen med deres innovative idéer og løsninger?

I Innovation Lab har vi over 10 års erfaring med at facilitere samskabelse mellem internationale brands som FC Barcelona, Shell og Redbull, og hjemlige som Rockwool, Aarhus Universitetshospital, Roskilde Festival og Weekendavisen, foruden styrelser, kommuner og regioner. Derudover er vi medstiftere af verdens første og største business co-creation fælleskab Co-Society.

Lær Morten endnu bedre at kende gennem hans seneste blogposts:

Blog 06 september 2022

Klimaet har brug for kl. 20.30-mål

Hvad nu, hvis vi kunne gøre den grønne omstilling handlingsorienteret for borgerne og medarbejderne?
Blog 24 februar 2022

Sådan samskaber du handling med aktørerne

Her får du 3 gode råd til at skabe handling i samskabelse.
Blog 11 januar 2022

Find svarene i din egen organisation med samskabelse

De fleste personer i organisationer har viden og idéer til flere arbejdsområder end de områder, som er en del af deres jobbeskrivelse.
Blog 21 september 2021

Nedbryd de berømte siloer med grøn omstilling

Den grønne omstilling er et smæk over mange fluer. Gør man det smart, kan den nødvendige grønne omstilling OGSÅ blive et opgør med silotænkning, nulfejlskultur og flaskehalse.
Blog 26 maj 2021

Reboarding: Genstart arbejdspladsen efter corona

Hvordan ser din arbejdsplads ud oven på corona? Det kræver reboarding at vende tilbage, hvor alle skal godt ombord igen. Jeg viser dig hvordan.
Blog 03 marts 2021

Find din udstoppede ørn frem til dit næste digitale møde

De digitale møder kan GODT bruges til at skabe innovation, fællesskab, få idéerne til at boble eller bygge bro med din personlighed.
Blog 12 november 2020

Hvorfor deltager folk ikke?

Hvordan får I folk til bidrage, når I inddrager og samskaber? Her er fire guidelines til at sikre, at I giver folk en reel mulighed for at bidrage.
Grøn-omstilling-samskabelse
Blog 01 september 2020

Kommuner bør byde borgerne op til klima-dans

Kommunerne skal ikke være bange for en afvisning, når de byder borgerne op til klima-dans. Vi vil nemlig gerne - men vi har brug for, at nogen fører.
Blog 24 juni 2020

Hvem har koden til samskabelse?

Den finder vi - selvfølgelig - sammen. Og dine eksempler kan være vejen til at knække koden.
Blog 05 maj 2020

Slut med borgermøder – her er afløseren!

Ikke alt skal genstartes, når corona er ovre. Borgermøder har aldrig virket efter hensigten og bør erstattes af et langt mere repræsentativt og inddragende format for samskabelse.
Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde