Nyhedsbrev

Nicoline Siegfredsen

Nicoline er tæt på at være en rigtig Aarhus-pige, da hun er vokset op i en lille landsby vest for Aarhus. Med en medievidenskabelig baggrund med speciale i brugeroplevelser med stemmestyrede IoT-services, centrerer Nicolines viden og arbejde omkring, hvordan mennesker interagerer med og reagerer på budskaber på (nye) medier og teknologier. Nicoline er en del af “Grit by Innovation Lab“, hvor hendes arbejde tager udgangspunkt i markedsføring, målgrupper og kommunikation.

Nicoline har en stærk interesse for nye teknologier og er fan af serier som Black Mirror, der bl.a. skildrer hvilke potentielle farer eller muligheder den teknologiske udvikling tilbyder.

Blog 16 december 2020

6 simple trin mod et bedre kundefokus

Opskriften på, hvordan du får gladere kunder, er mange og lange. Her får du 6 simple trin, du kan starte med allerede i morgen.
Blog 29 september 2020

Pas på! Tech-giganterne giver dig skyklapper på

Siri er en kvinde, og Netflix ved, hvad du vil se i aften. De teknologier, vi bruger dagligt, tager valgene for os. Men hjælper eller hæmmer det os?
Blog 13 januar 2020

Instagram er dit nye marketing tool

Den sociale platform er ikke længere blot for like-huntere og influencers - det er i lige så høj grad en økonomisk pengemaskine og et strategisk værktøj for virksomheder.
Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde