Bliv medlem

© 2023 by Innovation Lab. All rights reserved.

Nicoline Siegfredsen

  • Lab Agent
  • +45 28 71 77 69

Med en medievidenskabelig baggrund og med speciale i brugeroplevelser med stemmestyrede IoT-services, centrerer Nicolines viden og arbejde omkring, hvordan mennesker interagerer med og reagerer på budskaber på medier. Nicolines arbejde tager altid udgangspunkt i at skabe brugeroplevelser, der motiverer og engagerer målgruppen. Derfor elsker Nicoline, når hun kan bidrage med nye idéer, perspektiver og kreative inputs, der åbner op for dialog og fornyelse i den fagre verden af kommunikation.

Nicoline er en del af “Grit by Innovation Lab“, hvor hendes arbejde tager udgangspunkt i markedsføring, målgrupper og kommunikation. Her arbejder Nicoline med målgrupper, branding, konceptudvikling, marketingplaner og kommunikationsstrategier hos alt fra start-ups, offentlige uddannelsesinstitutioner og den private sektor. Nicoline har bl.a. udviklet og været projektleder på vores marketing spil “Make a Match”, der både bruges til undervisning og hos private virksomheder.

Blog 28 april 2022

Show, don’t tell! Sådan bruger du videomarketing

Live videos, TikToks, how-to’s, Reels, silent videos, AR og VR. Content is king, det ved vi, og på toppen af tronen sidder video.
Blog 17 december 2021

Laver du leverpostejsbudskaber?

Drop den kedelige salgstale med 3 simple trin, der får folk til at bide på.
Blog 16 december 2020

6 simple trin mod et bedre kundefokus

Opskriften på, hvordan du får gladere kunder, er mange og lange. Her får du 6 simple trin, du kan starte med allerede i morgen.
Blog 29 september 2020

Pas på! Tech-giganterne giver dig skyklapper på

Siri er en kvinde, og Netflix ved, hvad du vil se i aften. De teknologier, vi bruger dagligt, tager valgene for os. Men hjælper eller hæmmer det os?
Blog 13 januar 2020

Instagram er dit nye marketing tool

Den sociale platform er ikke længere blot for like-huntere og influencers - det er i lige så høj grad en økonomisk pengemaskine og et strategisk værktøj for virksomheder.
Blog 29 august 2019

Google lytter med – men det gør du også selv

Vi bliver overvåget, vi overvåger hinanden, og vi overvåger os selv. Det er skruen uden ende, men hvor langt er vi egentlig villige til at gå?
Blog 16 april 2019

4 hacks: kickstart din idéudveksling

Er hjernen helt tom for idéer, men deadlinen presser sig på? Her får du 4 hacks til, hvordan du kan kickstarte dine kreative tanker.
Blog 11 april 2019

Børns fritid: Virtuel eller virkelig?

Det virtuelle miljø, som børn færdes i bag skærmen, begynder i højere grad at smelte sammen med det fysiske. Det skaber nye, blandede virkeligheder.
experiences by innovation lab trends foredrag workshops
Blog 18 februar 2019

Science fiction or science faction?

Want to know what the world will look like in 30 years from now? Dive into sci-fi then. It is not as unrealistic as you might think - and...
Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde