Nyhedsbrev

Nicoline Siegfredsen

Avatar

Nicoline er vokset op i en lille landsby vest for Aarhus og har med baggrund i en medievidenskabelig uddannelse en interesse for interaktionen, der foregår mellem mennesker, medier og samfund. Vi reagerer som mennesker på det, der findes omkring os, og da teknologi bliver en stadigt større del af vores verden, mener Nicoline, at det er vigtigt at forstå hvilken påvirkning mødet mellem mennesker og teknologi har på os.

Nicoline har derudover en stærk interesse for kunstig intelligens og robotter og er fan af serien Black Mirror, der bl.a. skildrer hvilke potentielle farer eller muligheder den teknologiske udvikling tilbyder.

Nicoline er en del af “Grit by Innovation Lab“.

Blog 29 september 2020

Pas på! Tech-giganterne giver dig skyklapper på

Siri er en kvinde, og Netflix ved, hvad du vil se i aften. De teknologier, vi bruger dagligt, tager valgene for os. Men hjælper eller hæmmer det os?
Blog 13 januar 2020

Instagram er dit nye marketing tool

Den sociale platform er ikke længere blot for like-huntere og influencers - det er i lige så høj grad en økonomisk pengemaskine og et strategisk værktøj for virksomheder.
Blog 29 august 2019

Google lytter med – men det gør du også selv

Vi bliver overvåget, vi overvåger hinanden, og vi overvåger os selv. Det er skruen uden ende, men hvor langt er vi egentlig villige til at gå?
Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde