Nyhedsbrev

Nicoline Siegfredsen

Nicoline er vokset op i en lille landsby vest for Aarhus og har med baggrund i en medievidenskabelig uddannelse en interesse for interaktionen, der foregår mellem mennesker, medier og samfund. Vi reagerer som mennesker på det, der findes omkring os, og da teknologi bliver en stadigt større del af vores verden, mener Nicoline, at det er vigtigt at forstå hvilken påvirkning mødet mellem mennesker og teknologi har på os.

Nicoline har derudover en stærk interesse for kunstig intelligens og robotter og er fan af serien Black Mirror, der bl.a. skildrer hvilke potentielle farer eller muligheder den teknologiske udvikling tilbyder.

Nicoline er en del af “Grit by Innovation Lab“.

Blog 29 august 2019

Google lytter med – men det gør du også selv

Vi bliver overvåget, vi overvåger hinanden, og vi overvåger os selv. Det er skruen uden ende, men hvor langt er vi egentlig villige til at gå?
Blog 16 april 2019

4 hacks: kickstart din idéudveksling

Er hjernen helt tom for idéer, men deadlinen presser sig på? Her får du 4 hacks til, hvordan du kan kickstarte dine kreative tanker.
Blog 11 april 2019

Børns fritid: Virtuel eller virkelig?

Det virtuelle miljø, som børn færdes i bag skærmen, begynder i højere grad at smelte sammen med det fysiske. Det skaber nye, blandede virkeligheder.
Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde