Nyhedsbrev

Nicoline Siegfredsen

Med en medievidenskabelig baggrund og med speciale i brugeroplevelser med stemmestyrede IoT-services, centrerer Nicolines viden og arbejde omkring, hvordan mennesker interagerer med og reagerer på budskaber på medier. Nicolines arbejde tager altid udgangspunkt i at skabe brugeroplevelser, der motiverer og engagerer målgruppen. Derfor elsker Nicoline, når hun kan bidrage med nye idéer, perspektiver og kreative inputs, der åbner op for dialog og fornyelse i den fagre verden af kommunikation.

Nicoline er en del af “Grit by Innovation Lab“, hvor hendes arbejde tager udgangspunkt i markedsføring, målgrupper og kommunikation. Her arbejder Nicoline med målgrupper, branding, konceptudvikling, marketingplaner og kommunikationsstrategier hos alt fra start-ups, offentlige uddannelsesinstitutioner og den private sektor. Nicoline har bl.a. udviklet og været projektleder på vores marketing spil “Make a Match”, der både bruges til undervisning og hos private virksomheder.

Blog 16 december 2020

6 simple trin mod et bedre kundefokus

Opskriften på, hvordan du får gladere kunder, er mange og lange. Her får du 6 simple trin, du kan starte med allerede i morgen.
Blog 29 september 2020

Pas på! Tech-giganterne giver dig skyklapper på

Siri er en kvinde, og Netflix ved, hvad du vil se i aften. De teknologier, vi bruger dagligt, tager valgene for os. Men hjælper eller hæmmer det os?
Blog 13 januar 2020

Instagram er dit nye marketing tool

Den sociale platform er ikke længere blot for like-huntere og influencers - det er i lige så høj grad en økonomisk pengemaskine og et strategisk værktøj for virksomheder.
Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde