Bliv medlem

© 2023 by Innovation Lab. All rights reserved.

Per Lolk

Per Lolk er medejer af og bestyrelsesformand i Innovation Lab, og drivkraften bag konceptet Grit by Innovation Lab.

Per har med mere end 20 års virke inden for digitalisering, salg og ledelse skabt en unik kompetenceprofil, der kombinerer håndværket bag løsningssalg og både strategisk og operationel ledelse. Pers baggrund gør, at han hurtigt kortlægger grundlæggende behov hos sine samarbejdspartnere og navigerer strategier, koncepter og projekter jordnært i mål – uanset om det drejer sig om en at få scopet en opgave fra bunden eller trukket et for luftigt projekt til jorden. 

Per har arbejdet med mange forskellige virksomhedstyper fra startups til multinationale selskaber og er engageret i at hjælpe virksomheder med at forblive relevante ved at give dem en handlingsorienteret strategi, der er i overensstemmelse med deres mål. Ifølge Per kommer man dertil ved at etablere en klar vision, fastsætte klare mål for de ønskede resultater og overvåge udviklingen hen mod disse mål.

I løbet af sin karriere har Per høstet erfaring med at levere mange forskellige typer teknologi til mange forskellige målgrupper og omsætte teknologiske muligheder til praktiske løsninger for virksomheder og deres interessenter.

I Innovation Lab står Per i spidsen for workshops og længerevarende projekter med Innovation Labs kunder. Per har en praktisk tilgang til strategi og handlingsplaner og faciliterer via Business Model Canvasinspirerede værktøjer Growth map. Han mener desuden, at OKR-ledelse (Objective Key Results) og en adfærd med Grit er den rigtige måde for de fleste organisationer at nå deres målsætning og forblive relevante.

Blog 05 november 2022

Sådan får du teknologien til at lave arbejdet for dig

Digitalisering er en kæmpe opgave, som er svær at måle.
Blog 08 februar 2022

Salgs- og marketingafdeling: Stop med at arbejde 1-1

Vi har kræfterne til at bruge data på nye måder. Så hvorfor er vi kun lige begyndt at benytte os af digitalt og automatiseret salgs- og marketingarbejde?
Blog 26 januar 2022

Affiliate marketing: den passive men sikre metode

Affiliate networks. Amazon har et, Nike har et, Adidas har et - men hvad er det egentlig? Og hvad kan du bruge det til?
Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde