Bliv medlem

Peter Froberg

  • Partner
  • +45 61 78 33 91

Peter er en erfaren innovations- og strategikonsulent, som igennem en årrække har specialiceret sig i at hjælpe virksomheder med at forholde sig til den måde, den digitale udvikling radikalt ændrer forretningsvilkår.

Det meste af hans arbejde passer inden for tre fokusområder:

1) Forståelse af digital disruption – hvad det er og hvilke trusler og muligheder det skaber for den enkelte virksomhed

2) Det nye innovationsparadigme – Business Model Canvas, Lean start-up, costumer development og en lang række andre værktøjer, er eksempler på en nye måde at skabe nye produkter og virksomheder.

3) Åbne forretningsmodeller – nye forretningsmodeller, nye teknologier og nye organisationsformer bekender sig alle til et nyt paradigme omkring åbenhed som den grundlæggende forudsætning.

Tidligere erfaring:

Før Innovation Lab har Peter haft selvstændig konsulentvirksomhed med en lang række af forskellige kunder, herunder bl.a. det største mediehus i Columbia, OECD, en af de største ejendomsmæglerkæder i USA og en lang række mindre virksomheder, organisationer og startups.

Peter her desuden kombineret ovenstående med en række større og mindre selvstændige projekter, som for eksempel at være med til at grundlægge og drive et netværk for sociale iværksættere og være co-creator på bestseller bogen Business Model Generation.

Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde