Bliv medlem

Practical Transformation by Innovation Lab

Alle virksomheder har brug for forandringer som en del af kernefortællingen for at forblive relevante i fremtiden og Practical Transformation hjælper med at træne dette – helt konkret!

Mængden af forandringer, der rammer os som ledere og virksomheder, er enorm! En pandemi, en kønsrevolution og ikke mindst en ny verdensøkonomisk situation er blot nogle af de store emner, der påvirker tyngdekraften radikalt i hverdagens ledelse. Fra én dag til en anden kan der ske store skift.

 

Det forventes, at vi som ledere er i stand til at skabe klar retning, et motiverende arbejdsrum og ikke mindst tryghed i hverdagen for medarbejdere, kunder og ofte også ejere eller aktionærer. 

 

Når dette rammer, så opstår et grundlæggende spørgsmål: ”Hvordan omstiller vi os til disse forandringer rettidigt?”. Svaret er ikke så komplekst som tyngdekraften, men har du en god portion nysgerrighed, trives med gennemsigtighed og ikke mindst lysten samt modet til at lære sammen med din organisation, så har du mulighed for at tappe ind i tyngdekraftens superevner her. 

 

Kan vi så udfordre tyngdekraften? Det lyder måske uoverkommeligt, og du får sandsynligvis nervøse trækninger ved tanken om alle de tunge analyser, rapporter og systemer, som denne ændring vil kræve – midt i hverdagens andre opgaver som leder for gode folk og spændende opgaver. 

 

Der er mange elementer, der påvirker tyngdekraften i virksomheden og ledelsen. Så hvis du skal have et sted at starte, så hold fokus på: 

  • Ledelse kommer nedefra, så giv slip!
  • Åbenhed skaber tryghed, selvom det føles unaturligt!
  • Læg historien bag dig – og brug til inspiration, ikke til navigation!
  • Glem titler og hierarki, de skaber en usund politisk magtkamp i din organisation!
  • Alene kan du intet, sammen kan vi alt – husk det nu!

 

Sidder du nu og tænker, at dette var endnu en tsunami af input, der skal fordøjes, så er der masser af hjælp at hente: Practical Transformation er optaget af at skabe og implementere alt fra strategiske retninger for forandring og til enkelte greb som får snebolden til at trille, tilpasset virksomhedens behov og kultur. 

 

Det giver dig den bedste mulighed for at kunne arbejde med den nødvendige, konstante forandring. Practical Transformation hjælper dig på følgende måder: 

  • Hvordan starter man egentlig, når man opdager, at virksomheden påvirkes af ydre omstændigheder men ikke formår at omstille sig til at få det optimale ud af dem? 
  • Hvordan skaber man en kultur, hvor virksomheden får mest muligt udbytte, mens medarbejderne stortrives (nej, det er ikke et paradoks!)? Hvordan udbreder man dette mindset til organisationen? 
  • Hvordan tilpasser man ledelsesstilen og tilgangen, så forandringerne kan optages hos medarbejderne og medarbejderne trives og udvikles undervejs?
  • Hvordan skaber og fastholder man de rigtige processer, der sikrer en løbende tilpasningsevne for de nødvendige metoder til morgendagens ukendte udfordringer?

 

Vil du have adgang til praktisk erfaring med at skabe forandringer, der holder – også når hverdagen rammer? Have medarbejdere og virksomhed til at udvikle sig sammen i takt med omverdenen? Practical Transformation er din vej til forandringerne, og jeg glæder mig til at vise dig hvordan.

Vil du vide mere om Practical Transformation by Innovation Lab?

Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde