Tilmeld nyhedsbrev

Innovation-as-a-service

Nu kan din virksomhed tune ind på alle vores kompetencer på månedlig basis og få regelmæssige injektioner af den nyeste viden inden for teknologisk udvikling og nye innovationsformater.

Vi er 35 mennesker spredt over sektorer, lande og ekspertiser – men med ét fælles træk: vi får ting til at ske. Med vores innovation-as-a-service ydelse har du mulighed for at tune ind på alle vores in-house kompetencer på abonnementsbasis – på den måde får din virksomhed et skud af den nyeste viden inden for teknologisk udvikling og nye innovationsformater, og indsigt i, hvordan I sætter det i relevans til jeres eksakte virksomhed på månedlig basis.

Agile innovationsprogrammer

Vores agile innovationsprogrammer er månedlige leverancer, som spredes over et helt år, hvor fokus er på, at inkorporere og anvende de mange forskellige værktøjer, som knytter sig til digital transformation. I et skræddersyet årsprogram, som er fyldt med hackathons, sprints, pretotypes, scrum-træning – og meget mere – sørger vi for, at din organisation bliver transformeret til en agil organisme, der ikke blot sikrer hurtigere udviklingsprocesser, men også tiltrækker de rigtige innovative talenter til din organisation. Vores agile innovationsforløb har bistået nogle af de største mastodonter i Norden i transformationen fra et industrielt til et digitalt mindset.

Accelerator-og inkubations-programmer

For den erfarne sker alting hurtigere. For den nye kan ingenting gå hurtigt nok. Som erfaren, etableret organisation opstår der et behov for, at agere lige så agilt og frygtløst som en startup. For en startup er erfaring – og den rigtige kanal for afsætning og kundekontakt – altafgørende. Siden vores spæde start har Innovation Lab bygget alt fra inkubatorer for universiteter i Danmark til vidtspændende startup-fabrikker og detaljerede accelerator-programmer, ligesom vi flere gange har været med til at facilitere det verdensomspændende fænomen StartupWeekend.

Radar

Det er umuligt at holde sig opdateret på den teknologiske og forretningsmæssige udvikling i verden og samtidig dedikere den nødvendige tid og de nødvendige ressourcer til dagligt arbejde. Det kan hurtigt ende i manglende perspektiver og indsigter fra andre industrier, ligesom du hurtigt kan miste overblikket over vitale implementeringsteknikker. Med vores Radar kan du holde din digitale horisont opdateret, og få et 360 graders overblik over de nyeste tendenser indenfor dit felt på fast basis – vi holder dig ikke blot informeret om, hvad der rører sig, men rådgiver dig også i forhold til, hvad du bør handle på. Abonnementet tegnes for et år af gangen og kan indeholde x antal opdateringer i denne periode.

case

Digitaliseringsstyrelsen: fremtidens kommunikation

Digitaliseringsstyrelsen skal ændre kommunikationen i det offentlige. Innovation Lab bidrog med viden, internationalt netværk og perspektiver for fremtidens digitale kommunikation og Digital Post 3.0.

Silicon Valley Tour Innovation Lab
case

Silicon Valley Tour

For 10 år siden tog vi vores mest fremadsynede klienter med på et inspirerende deep dive i Silicon Valley. Siden da har vi hostet snesevis af ture til innovationens højborg, fødestedet for digitale innovationer og disruptive forretningsmodeller.

Gründerhub Accelerator Program Innovation Lab Norge
case

Gründerhub Accelarator

En af de de største udviklinger inden for virksomhedsinnovation i løbet af de sidste 5 år er foregået inden for accelerations-programmer. I Norge hjalp Innovation Lab en af de største banker med at bygge et omfattende program, der førte til den hurtigst voksende startup i Norge, vurderet til over 100 millioner USD.

Vil du vide mere om Innovation-as-a-service?

  • Communication & Marketing
  • +45 70 27 72 27
Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde