Tilmeld nyhedsbrev

Konceptkataloger

Den hurtigste vej fra idé til virkelighed går gennem visualiseringer - det er derfor, vi er så glade for dem.

Du kan ikke vide, om dine idéer kan omsættes til realiteter, uden en metode til at strukturere, udvælge og prioritere disse. Med andre ord: hvis dine idéer skal udfolde sig, så har du brug for et format, som både udfordrer, perspektiverer og giver overblik. Den hurtigste vej fra idé til virkelighed går gennem visualiseringer – det er derfor, vi er så glade for dem. Vores koncept-kataloger har banet vejen for indretning hos Bestseller og Vestas, omstruktureret offentlige organisationer og skabt nye produkter i bankverdenen. Vores koncept-magasiner har konkretiseret kommunikationen for en netværksvirksomhed ud til deres mere end 150 medlemsvirksomheder – og vores sketches og plakater understøtter ikke bare vores kunders, men også vores eget daglige arbejde.

Konceptmagasin

Få det komplette omrids af et koncept – både, hvis det omhandler banebrydende opdagelser inden for uddannelse, udvikling af talentprogrammer, en ny oplevelsespark, lanceringen af et nyt brand – eller noget helt femte. En visuelt iøjnefaldende – men hurtig – måde til, at præsentere et nyt perspektiv, retning eller koncept, går ofte gennem et udførligt men spiseligt koncept-magasin, som skaber en rød tråd og overbeviser selv den bedste investor eller mest kritiske samarbejdspartner. I vores koncept-magasiner har vi særligt fokus på slående visuelle effekter, som understøtter skarpe, koncise beskrivelser.

Konceptkatalog

Skab et 360 graders overblik over dine idéer med konkrete tekster og visuelt understøttende virkemidler i et format, som præsenterer dine tanker i en spiselig clickbait-version. Ligemeget om det er en enkelt idé, som får den fulde opmærksomhed eller et udvalgt af idéer, som spænder vidt og bredt – og om det er den egen idé, eller en, som er udviklet af Innovation Lab – så er målet med vores koncept-kataloger det samme: at overbevise og tryllebinde læseren. Koncept-kataloget kan laves som en pdf eller wordpress-side, hvor der er mulighed for interaktion.

Sketches/plakater

Plakater eller håndtegnede sketches kan give dine koncepter den nødvendige konkurrencemæssige kant som gør, at du skiller dig ud fra mængden. Brug det overbevisende format til at skabe store, fysiske prints som du kan dekorere dit kontormiljø med – eller føj en mere kunstnerisk vinkel til dine koncepter ved at lade dem skitsere i hånden.

case

Digitaliseringsstyrelsen: fremtidens kommunikation

Digitaliseringsstyrelsen skal ændre kommunikationen i det offentlige. Innovation Lab bidrog med viden, internationalt netværk og perspektiver for fremtidens digitale kommunikation og Digital Post 3.0.

Silicon Valley Tour Innovation Lab
case

Silicon Valley Tour

For 10 år siden tog vi vores mest fremadsynede klienter med på et inspirerende deep dive i Silicon Valley. Siden da har vi hostet snesevis af ture til innovationens højborg, fødestedet for digitale innovationer og disruptive forretningsmodeller.

Gründerhub Accelerator Program Innovation Lab Norge
case

Gründerhub Accelarator

En af de de største udviklinger inden for virksomhedsinnovation i løbet af de sidste 5 år er foregået inden for accelerations-programmer. I Norge hjalp Innovation Lab en af de største banker med at bygge et omfattende program, der førte til den hurtigst voksende startup i Norge, vurderet til over 100 millioner USD.

Vil du vide mere om Konceptkataloger?

  • Communication & Marketing
  • +45 70 27 72 27
 
Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde