Tilmeld nyhedsbrev

Strategier

Forvent alt andet end langhårede interview-sessioner, vandfaldsmodeller og generiske vision-mission statements - vi fokuserer på purpose, roller og hurtig eksekvering

For mange organisationer er den største udfordring, at skabe målbar og langvarig profit på baggrund af nye, innovative projekter og tiltag. Det sker nemlig aldrig af sig selv, selvom de gode intentioner er til stede. Man bliver ofte ramt af indlejret silo-tænkning, fikser-kultur, rammer og restriktioner, som gør det svært at skabe langtidsholdbare resultater på baggrund af nytænkning. Efter næsten 20 års erfaring med at skabe – og eksekvere – digitale strategier, kender vi de rette formater med lige dele plads til innovation og struktur. Forvent alt andet end langhårede interview-sessioner, vandfaldsmodeller og generiske vision-mission statements – vi fokuserer på purpose, roller, hurtig eksekvering og – hævet over alt andet – etableringen af en kultur, som understøtter samarbejde på tværs af afdelinger og tiltrækker de rigtige (ofte uforudsete) talenter.

Grand plan strategy

Hvem er I som organisation? Hvad er jeres rolle i den digitale verden? Og hvor vil det føre jer hen? Når du kender svaret på disse tre spørgsmål, kan du skabe en overskuelig retning for din virksomhed. Vi hjælper med begge dele. Vi har lavet grand plan strategier til alle fra uddannelsesinstitutioner, kommuner, regeringer og store, private biokemikalievirksomheder, til NGO’er og fintech startups. Resultatet af din strategiudvikling sammen med os kan være alt fra en 30-årig fremtidsudsigt til en 6 måneders detaljeret plan. Fælles for alle resultater er en gennemgående vægt på, at fødderne holdes nede på jorden mens hovedet holdes højt i luften på vej mod den kultur, der former din fremtidige organisation.

Data strategi

Data er det nye olie – alle virksomheder og organisationer er afhængige af det. Din virksomheds data rummer unikke skatte for din forretningsdrift – uvurderlig viden om kunder og købemønstre, kommunikations- og servicelag til dine produkter og adgang til de skarpeste redskaber, som din organisations krævende talenter efterspørger. Men de færreste er i stand til at omsætte det til værdi på bundlinjen – og dem der er, har svært ved at sætte ord på processen. Vi transformerer dine data til handling og måler effekten.

Digital strategi

Hvordan for du det bedste ud af digitaliseringen? Digitale strategier er vores kernekompetence – og vi har udformet dem for både private og offentlige organisationer siden vores spæde start i 2001. Fra purpose statements, re-organisering og kommunikation til praktiske redskaber, platforme og dashboards – vi tager dig fra at tænke industrielt til at handle digitalt.

Silicon Valley Tour Innovation Lab
case

Silicon Valley Tour

For 10 år siden tog vi vores mest fremadsynede klienter med på et inspirerende deep dive i Silicon Valley. Siden da har vi hostet snesevis af ture til innovationens højborg, fødestedet for digitale innovationer og disruptive forretningsmodeller.

Gründerhub Accelerator Program Innovation Lab Norge
case

Gründerhub Accelarator

En af de de største udviklinger inden for virksomhedsinnovation i løbet af de sidste 5 år er foregået inden for accelerations-programmer. I Norge hjalp Innovation Lab en af de største banker med at bygge et omfattende program, der førte til den hurtigst voksende startup i Norge, vurderet til over 100 millioner USD.

Siemens Wind Power Hackathon Innovation Lab
case

Siemens Wind Power: Engineering Hackathon

“Vi har på 48 timer opnået hvad der normalt vil tage os 2 år”
Sådan lød responsen fra juryen – bestående at ledere fra Siemens Wind Power (i dag Siemens Gamesa) – efter de havde hørt og set resultaterne fra et hackathon faciliteret af Innovation Lab præsenteret af deres 60 ingeniør-kollegaer.

Vil du vide mere om Strategier?

  • Communication & Marketing
  • +45 70 27 72 27
Workshops / facilitering
 
Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde