Bliv medlem

© 2023 by Innovation Lab. All rights reserved.

Membership by Innovation Lab

Styrk dit overblik over fremtidens forretningsmodeller, digitale brugere, innovationsformater og nye teknologier med Innovation Labs medlemskab!

I Membership by Innovation Lab administrerer vi Innovation Labs medlemskab, hvor alle former for virksomheder får mulighed for at tilegne sig relevant og kondenseret viden inden for innovation, tech, organisationsformer, forretningsudvikling, brugere, data, oplevelser og meget mere.

Gennem medlemskabets månedlige briefings sætter vi globale tendenser inden for innovation, nye teknologier og digitalisering under luppen, så danske og internationale virksomheder bliver informeret om fremtidens forretningsmuligheder og inspireret til nytænkning.

Medlemskabet kan tilpasses alle virksomhedsstørrelser – ligemeget om du er selvstændig eller en del af en stor multinational mastodont.

Som medlem hos Innovation Lab får du:

  • 1-2 månedlige webinarer om højaktuelle emner serveret af vores eksperter. Vi sender altid optagelse og præsentation til alle deltagere efterfølgende.
  • Netværksmulighed med andre medlemsvirksomheder, som tæller stolte danske mastodonter og små kreative virksomheder fra den offentlige og private sektor. Et netværk af ligesindede, nysgerrige medlemmer.
  • 3 årlige events, hvor vi går i dybden med aktuelle emner og praktiske værktøjer, som du kan implementere i din virksomhed.
  • Workshops til specialpris, hvor du med hjælp fra vores erfarne facilitatorer får mulighed for at arbejde hands-on med udfordringerne i din organisation.
  • Koncentreret relevans i din indbakke – hver måned udsender vi nyhedsbrev med den nyeste viden om teknologi, tendenser og innovations-formater.

Læs mere og tilmeld dig medlemskabet her – eller skriv til medlem@ilab.dk, hvis du har spørgsmål.

Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde