Tilmeld nyhedsbrev

Keynotes / foredrag

Vi samler på den nyeste viden og de seneste metoder fra verdens frontrunnere - fra smarte startups til agile mastodonter.

Den hurtigste vej til at danne sig et overblik er ved at få nye perspektiver gennem et passioneret og engagerende foredrag formidlet af en af vores passionerede og engagerede Lab Agenter, som er eksperter ud i at levere relevante, inspirerende pointer – uanset publikum. Vi samler alle på den nyeste viden og opdaterede cases fra verdens førende videncentre, men i modsætning til ordinære fremtidsforskere, blander vi forudsigelser med realiteter. Det kan vi, fordi vi ofte taler ud fra erfaring – siden 2001 har vi arbejdet i praksis med megatrends som AI, selvkørende biler, cryptocurrency og meget mere. Innovation Lab spænder over tre kontinenter – bl.a. med et kontor i det famøse Silicon Valley, hvor vi har direkte adgang til den nyeste viden og de seneste metoder fra smarte startups og agile mastodonter. Vi kender – og arbejder ofte med – de kilder, som vi lader os inspirere af, og JC, vores mand i Silicon Valley, underviser bl.a. ved Stanford University i top-ratede kurser om Rapid Prototyping og The Science of Failure.

``Blow me away” keynote

Er du på udkig efter humoren og nærværet fra stand-up og de mind-blowing indsigter fra en TED-talk? Vi er eksperter i at flytte industrier fra et industrielt til et digitalt mindset, og holder årligt i omegnen af 300 top-ratede foredrag inden for områder som berører nye teknologier, organisatorisk udvikling og innovationsformater – alt sammen leveret med tæt relevans til din industri og belagt med cases og indsigter både fra den nationale og internationale arena.

``Quick and dirty” foredrag

Af og til er det eneste, som du har brug for, en effektiv peptalk, som kan blæse dit publikum omkuld med nye indsigter på blot 20 minutter. Det kan vi levere. Vinklen kan være udfordrende og dække den nærmeste fremtid inden for din industri, den kan give et glimt af en fascinerede fjernere fremtid baseret på nutidige eksempler – eller den kan være den “ja, hvorfor ikke”-vinkel, som du har ledt efter i forhold til at sætte skub i de nye perspektiver og idéer hos dit publikum.

Interaktiv talkshop/mini workshop

Er du træt af envejskommunikation? Vores interaktive talkshop, som eksekveres af vores top-ratede foredragsholdere i et engagerende og motiverende format, får publikum til at interagere med hinanden og dele egne erfaringer på en ny, opfriskende facon – det giver en overraskende og interessant dimension til det emne, der tales om. Dette format kræver typisk 1-2 timer for de bedste resultater.

case

Digitaliseringsstyrelsen: fremtidens kommunikation

Digitaliseringsstyrelsen skal ændre kommunikationen i det offentlige. Innovation Lab bidrog med viden, internationalt netværk og perspektiver for fremtidens digitale kommunikation og Digital Post 3.0.

Silicon Valley Tour Innovation Lab
case

Silicon Valley Tour

For 10 år siden tog vi vores mest fremadsynede klienter med på et inspirerende deep dive i Silicon Valley. Siden da har vi hostet snesevis af ture til innovationens højborg, fødestedet for digitale innovationer og disruptive forretningsmodeller.

Gründerhub Accelerator Program Innovation Lab Norge
case

Gründerhub Accelarator

En af de de største udviklinger inden for virksomhedsinnovation i løbet af de sidste 5 år er foregået inden for accelerations-programmer. I Norge hjalp Innovation Lab en af de største banker med at bygge et omfattende program, der førte til den hurtigst voksende startup i Norge, vurderet til over 100 millioner USD.

Vil du vide mere om Keynotes / foredrag?

  • Communication & Marketing
  • +45 70 27 72 27
Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde