Tilmeld nyhedsbrev

Workshops / facilitering

Prøv et komplet anderledes - og dynamisk - format til din næste workshop

Er du træt af demotiverende workshops med drænende post-it entusiaster bag roret? Prøv et komplet anderledes – og dynamisk – format. Vi er tilhængere af inddragende processer med engagerende spil-elementer, som er gennemgående testet med henblik på at skabe stort udbytte og tilfredshed hos deltagerne. I interaktive sessioner helliger midlerne målet, hvorfor du er nødt til at vælge en ramme, som appellerer til alle – og som bringer de skjulte perspektiver, uforudsete vikler og uhæmmede idéer frem i lyset. Det kan vi. Vi har bl.a. introduceret Danmark for hackathons mere end et årti før det blev en hype, og bistået virksomheder som Santander og Maersk i deres stræben efter at opsamle og anvende konkrete og værdifulde idéer på tværs af medarbejdere, afdelinger og industrier. Alt sammen med baggrund i vores inddragende workshop-formater.

Cannibal - 1-dags workshop

Hvorfor lade andre virksomheder æde din virksomhed, når du kan gøre det selv? Vores “Cannibal” format gør fredfyldte post-it sessioner til skamme, og transformerer i stedet din afdeling om til en rygende smeltedigel af små startup-virksomheder, som skal arbejde på at kannibalisere jeres virksomheds eksisterende kerneforretning i et kapløb mod hinanden, hvor den perfekte pitch, et kreativt forretningsgrundlag og den mest effektive go-to-market strategi sætter dagsordenen for, hvem der vinder. Cannibal har over årene resulteret i adskillige nye og overraskende indtægtskilder for virksomheder over hele verden.

Hackathon - 1-2 dags workshop

Sæt et konkret mål og slip processen fri. Lad dine skarpeste hjerner deltage, eller invitér ressourcer ind udefra. Vi fører dig gennem et hackathon – et af de mest frugtbare og resultatgivende innovationsformater – og sætter det i relation til din forretning eller overordnede målsætning. Tag med på rejsen fra kaotisk brainstorming til produktudvikling, forretningsplan og pitch – og oplev, hvordan man skaber brugbare resultater på ganske få, men intensive, timer.

Spil-baseret facilitering - 1-dags workshop

Hvordan kobler man det ukendte med det kendte? Hvordan samler og forbinder man idéer på tværs af medarbejdere, afdelinger og industrier – og skaber holdbare løsninger, som møder kunderne i øjenhøjde? Og hvordan gør man det på en måde, så alle involverede i processen er rustede til at finde kreative løsninger på de udfordringer, som de møder undervejs? Vores spil-baserede workshop kommer i mange formater – bl.a. Co-Poker, Data Challenge eller Tech Challenge Game – og kan justeres til lige netop dit behov. Fælles for alle er dog et håndgribeligt resultat, kreative løsningsmodeller – og motiverede medarbejdere.

case

Digitaliseringsstyrelsen: fremtidens kommunikation

Digitaliseringsstyrelsen skal ændre kommunikationen i det offentlige. Innovation Lab bidrog med viden, internationalt netværk og perspektiver for fremtidens digitale kommunikation og Digital Post 3.0.

Silicon Valley Tour Innovation Lab
case

Silicon Valley Tour

For 10 år siden tog vi vores mest fremadsynede klienter med på et inspirerende deep dive i Silicon Valley. Siden da har vi hostet snesevis af ture til innovationens højborg, fødestedet for digitale innovationer og disruptive forretningsmodeller.

Gründerhub Accelerator Program Innovation Lab Norge
case

Gründerhub Accelarator

En af de de største udviklinger inden for virksomhedsinnovation i løbet af de sidste 5 år er foregået inden for accelerations-programmer. I Norge hjalp Innovation Lab en af de største banker med at bygge et omfattende program, der førte til den hurtigst voksende startup i Norge, vurderet til over 100 millioner USD.

Vil du vide mere om Workshops / facilitering?

  • Communication & Marketing
  • +45 70 27 72 27
Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde