Fremtidens innovation er ikke (kun) hurtig og eksplosiv. Den er også langsom og kvalitetsbaseret. Lær hvorfor du bør sætte fokus på den langsomme innovation.
Fast food har som dominerende tendens set sig slået af slow food med lukkede McDonalds-restauranter i USA og fremstormende mikroproducenter, lukrative muld-til-mund koncepter og en hang til højkvalitetsfødevarer.
Samme tendens går nu gennem modeverdenen, og snart bliver hele vores måde at innovere på mere et spørgsmål om at anlægge nye forbindelser, nye infrastrukturer mellem konsument og producent, end det bliver et spørgsmål om eksponentielle teknologier og eksplosionsvækst.
Til dette webinar vil du høre CEO og Lab Agent, Mads Thimmers, forsvar for den langsommelige innovation, der får alle med og har kvalitet og langt sigte forrest. Gennem webinaret får du inspiration til en ny og mere kvalitetsfokuseret tilgang til innovation, som du kan tage med hjem i din virksomhed eller organisation.
Take-aways:
- Overblik over en ny, bredere og mere kvalitetsbaseret tilgang til innovation.
- Inspiration til at tænke nyt og skabe værdi på nye måder.
- Konkrete anvisninger til at arbejde med Slow Innovation.

Mads Thimmer er medstifter af Innovation Lab, og nærer som uddannet cand. phil. i litteraturhistorie en brændende passionen for menneskelige udtryk og ikke mindst organisationskulturer, som han betegner som “det tætteste vi kommer på en delt personlighed”. Mads har arbejdet med profiler fra stærke kulturer, som dem man finder hos Pixar, Ferrari, Google, Netflix, Tesla og arbejdet i 2 årtier med at omsætte deres kulturelle tilgange til metoder, alle kan få gavn af.
Tilmeld dig her:
NB: Alle betalende medlemmer kan frit deltage i vores medlemsevents. Hvis din organisation endnu ikke er medlem, er du velkommen til at deltage i ét prøveevent.
Medlemswebinar
Som medlem hos Innovation Lab kan du gense webinarer og downloade præsentationer, når det passer dig.
Se optagelsen af webinaret