Bliv medlem

Maria Lund-Søltoft

Maria har en baggrund fra finanssektoren med fokus på strategisk udvikling af virksomheder og mennesker. Senest har årene givet en masse viden om transformationer i softwarebranchen – både det, der virkelig virker, og det, der slet ikke virker. 

 

Med en cocktail af strategisk uddannelse fra CBA hos AVT Institute i København, adfærdsdesign hos The Nudging Company ved Morten Münster samt over 15 års praktisk erfaring med forretningsudvikling i forsikringsbranchen, så er hun drevet af iver for at lykkes med utraditionelle greb, der hjælper din virksomhed med at forblive relevant i den storm af forandringer, omverdenen leverer. 

 

Med afsæt i bred erfaring, fra opfindelse af løsninger til sammenstyrtningstruede bygninger i dansk landbrug henover udnyttelse af ny teknologi til automatisering af ikke-værdiskabende arbejde og til kulturel sammensmeltning af forretning og teknologiområder, så tilbyder Maria håndgribelige og eksekverbare forandringer. 

 

Gennem foredrag, workshops, rådgivning og projekter skaber Maria indsigter, analyser og mest af alt konkrete, virksomme forandringer for din virksomhed, der med respekt for konteksten er udformet som mere skræddersyede alternativer til den “klassiske” change-værktøjskasse. Vi tør godt love dig svaret på “hvordan?” – og selvfølgelig hjælpen til at implementere det!

 

Maria kommer fra Birkerød, hvor dynamikken fra storbyen møder naturens ro, hvilket afspejles i tilgangen til opgaverne og fritiden, der byder på alsidige projekter. Familien er i højsædet både i Birkerød og når tiden bruges i familiens sommerhus på Falster, hvor den analoge verden i høj grad bydes indenfor med brætspilshygge, lange gåture og bøger.

Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde