Bliv medlem

© 2023 by Innovation Lab. All rights reserved.

Maria Lund-Søltoft

  • Lab Agent
  • +45 24 59 57 13

Maria har en baggrund fra finanssektoren med fokus på strategisk udvikling af virksomheder og mennesker. Senest har årene givet en masse viden om transformationer i softwarebranchen – både det, der virkelig virker, og det, der slet ikke virker. Forandringsledelse i praksis.

 

Med en cocktail af strategisk uddannelse fra CBA hos AVT Institute i København, adfærdsdesign hos The Nudging Company ved Morten Münster samt over 15 års praktisk erfaring med forretningsudvikling i forsikringsbranchen, så er hun drevet af iver for at lykkes med utraditionelle greb, der hjælper din virksomhed med at forblive relevant i den storm af forandringer, omverdenen leverer. 

 

Med afsæt i blandet erfaring, fra udvikling af løsninger til sammenstyrtningstruede bygninger i dansk landbrug henover udnyttelse af ny teknologi til automatisering af ikke-værdiskabende arbejde og til kulturel sammensmeltning af forretning og teknologiområder, så tilbyder Maria håndgribelige og eksekverbare forandringer. 

 

Gennem foredrag, workshops, rådgivning og projekter skaber Maria indsigter, analyser og mest af alt konkrete, virksomme forandringer for din virksomhed, der med respekt for konteksten er udformet som mere skræddersyede alternativer til den “klassiske” change-værktøjskasse. Vi tør godt love dig svaret på “hvordan?” – og selvfølgelig træningen, så det virker!

 

Maria kommer fra Birkerød, hvor dynamikken fra storbyen møder naturens ro, hvilket afspejles i tilgangen til opgaverne og fritiden, der byder på alsidige projekter. Familien er i højsædet både i Birkerød, og når tiden bruges i familiens sommerhus på Falster, hvor den analoge verden i høj grad bydes indenfor med brætspilshygge, lange gåture og bøger.

Lær Maria og Practical Transformation by Innovation Lab endnu bedre at kende ved at læse hendes seneste blogposts:

Blog 28 februar 2023

Dinosaurer og stereotype ledere. Forhistoriske racer!

Fremtiden tilhører de ikke-konforme, som begejstret modsætter sig mainstream ledelse.
Blog 10 oktober 2022

Håndtér flertydighed – eller forgå!

Dwight Eisenhower skulle have sagt, at planer er intet, men planlægning er ALT!
Blog 05 september 2022

Bæredygtig ledelse

Tiden er forbi! Opgøret med pendul-ledere i hvide skjorter, der ved alt.
Blog 11 august 2022

Forandringsledelse er ikke lig med excelark og projektplaner

Effekten af den mystiske kraft på ledelse - set gennem konkrete og virkelige eksempler.
Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde