Tilmeld nyhedsbrev

Analyser / rapporter

Glem alt om skyhøje bunker af papir, som samler støv på hylden - vores rapporter og analyser kommer i spiselige formater med stor vægt på både formidling og visualisering.

Hvis du ønsker dybdegående og detaljeret indsigt i et givent emne eller teknologisk område relateret til din forretning – serveret af en række eksperter inden for feltet – så er vores analyser eller rapporter det, du leder efter. Vi er imidlertid ikke tilhængere af de velkendte formater, som ofte ender med at samle støv på en hylde bagerst på kontoret. Derfor gør vi en stor dyd ud af, at komprimere vores fund i letlæselige formater med stor vægt på både formidling og visualisering. Vi har lavet rapporter for Samsung, som banede vejen for at bygge prototyper til smartphones før iPhones overhovedet var på tegnebrættet. Vi har skabt et framework til politiske beslutningsprocesser i samarbejde med den britiske regering. Og vi har analyseret og kortlagt fremtidige indtægtskilder for forlystelsesparker.. Herunder finder du tre af de mest fremtrædende kategorier, som vi arbejder inden for.

Teknologivurdering

Vil du være sikker på, at du benytter den rette teknologi? Vi analyserer, kortlægger og foreslår nye teknologier, som er relevante for dit kommende projekt, ligesom vi rådgiver dig omkring implementering, omkostning, risici og modningsgrad.

Visuel rapport

Ønsker du fuld gennemskuelighed uden at drukne i alenlange præsentationer? Vores visuelle rapporter giver dig det nødvendige overblik på blot én side; et format, som vi har opnået stor succes med – blandt andet. ved flere danske ministerier. En visuel rapport giver forståelse og detaljeret indsigt på en forståelig måde for alle uanset faglig baggrund. Vi kan visualisere alle emner og temaer, men favoriserer – selvfølgelig – træk fra den nye, digitale virkelighed.

Dýbdegående analyse

Hvis du hælder til at udforske nye vinkler gennem et mere traditionelt format – for eksempel en analyse med henblik på, at sondere det terræn, som udgør fremtidens bredbånd fem år fra nu, eller at drage konklusioner om, hvordan du kan øge din indtægt via dine kendte (og ukendte) datastrømme – så er vores dybdegående analyse et format, som passer til dig.

case

Digitaliseringsstyrelsen: fremtidens kommunikation

Digitaliseringsstyrelsen skal ændre kommunikationen i det offentlige. Innovation Lab bidrog med viden, internationalt netværk og perspektiver for fremtidens digitale kommunikation og Digital Post 3.0.

Silicon Valley Tour Innovation Lab
case

Silicon Valley Tour

For 10 år siden tog vi vores mest fremadsynede klienter med på et inspirerende deep dive i Silicon Valley. Siden da har vi hostet snesevis af ture til innovationens højborg, fødestedet for digitale innovationer og disruptive forretningsmodeller.

Gründerhub Accelerator Program Innovation Lab Norge
case

Gründerhub Accelarator

En af de de største udviklinger inden for virksomhedsinnovation i løbet af de sidste 5 år er foregået inden for accelerations-programmer. I Norge hjalp Innovation Lab en af de største banker med at bygge et omfattende program, der førte til den hurtigst voksende startup i Norge, vurderet til over 100 millioner USD.

Vil du vide mere om Analyser / rapporter?

  • Communication & Marketing
  • +45 70 27 72 27
Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde