Hjælp os med at samle de gode (og mindre gode) erfaringer med samskabelse og få jeres projekter eksponeret, mens vi lærer af hinanden.
Vi ved, at mange er interesseret i samskabelse, og at mange allerede har gjort sig nogle erfaringer med metoden. Men hvor er alle historierne, erfaringerne, de gode og dårlige oplevelser og resultaterne? Når man googler samskabelse og co-creation kommer der typisk kun artikler om faldgruber og samskabelsesmodeller. Det vil vi gerne ændre på, så vi får erfaringerne frem i verden! Vi vil give jer dygtige og modige samskabelsespionerer mulighed for at shine og fortælle om jeres gode resultater, kloge erfaringer og læring med samskabelse.
Vi introducerer derfor samskabelses-magasinet.
Samskabelse er et meget aktuelt emne i Danmark. Kommuner, borgere, virksomheder og foreninger samskaber på livet løs. Men hvad er samskabelse? Hvordan ser det ud, når det bliver udført? Hvilken reel værdi skaber det i Danmark? Disse informationer og effekter er stadig ret ukendte. I Innovation Lab tror vi på, at samskabelse er en rigtig værdifuld tilgang til at skabe nye værdifulde løsninger. Vi vil derfor med magasinet være med til at løfte sløret for, hvad samskabelse er – sammen med jer!
Frem mod 31. maj 2020 leder vi efter gode og lærerige eksempler og cases på, hvad samskabelse er og kan. Og alle er inviteret til at bidrage. Det giver jer mulighed for med stolthed at dele jeres fantastiske projekter/initiativer, og at vise hvordan I er blevet klogere igennem jeres fejl, så vi sammen bliver vi klogere på, hvad samskabelse kan.
I deler jeres projekter/initiativer ved at sende dem til mig. Derefter samler Innovation Lab dem til en magasin, som vi deler på vores digitale kanaler og sender ud til alle interesserede.
På den måde får I credit og PR for jeres værdifulde arbejde med samskabelse, læserne kan bliver klogere ved at læse om jeres erfaringer med samskabelse, og sammen bliver vi klogere på, hvad samskabelsen kan. Vi deler jeres samskabelsesinitiativ, oplysninger dertil, navne og geografi.
For at være med skal I:
- Beskrive jeres initiativ/projekt på max 10 linjer
- Beskrive, hvad der gør, at I definerer dette projekt/initiativ som samskabelse
- Beskrive hvem, der var involveret, og hvordan de blev involveret
- Beskrive de tre vigtigste erfaringer, I gjorde jer
- Beskrive hvilken værdi og resultater, der opstod med jeres initiativ/projekt (tænk gerne både i materiel, økonomisk og social værdi)
- Vedhæfte et billede af projektet/initiativet, hvis det er muligt
- Indsæt gerne et link til jeres hjemmeside, Facebookside e.l.
Send jeres cases til mig på mortenstarup@ilab.dk eller lad os aftale et telefoninterview, hvorefter jeg skriver teksten til jeres case.
Husk at gøre personer, som ikke har givet samtykke til delingen, anonyme.