Nyhedsbrev

Louise Vinther

Louise er uddannet cand.psych. Hun brænder for erhvervspsykologi og har studeret de dynamikker, der er på spil, når man snakker effektive teams. Hun har den nyeste viden inden for emner som samarbejde, motivation, forandringsprocesser og (selv)ledelse.

Hvis din virksomhed skal holde sig relevant i nutidens digitalisering, kræver det, at du arbejder med mennesket i centrum. Menneskers evne til at arbejde effektivt og selvrådende sammen i mindre enheder – i teams – er kernen i agil udvikling. Louise bruger – ud over sin faglige viden – praktiske eksempler og erfaringer til at finde frem til de bedst mulige redskaber, når det kommer til at optimere og indføre teams på alle slags arbejdspladser. Hun belyser gennem foredrag, workshops og rådgivning, hvordan psykologiske processer og menneskelige kompetencer – hvis de bliver håndteret hensigtsmæssigt – kan gavne både arbejdsmiljøet, produktiviteten og innovationen.

Louise kommer fra Thy – nærmere bestemt Thisted – og som ægte Thybo er hun et stort naturmenneske. Noget af det bedste, hun ved, er at få vind i håret, sand i skoene og skumsprøjt på tøjet. Men hendes madglade hjerte er tosset med Aarhus og storbylivet, hvor madstederne lurer om hvert hjørne!

 

Lær Louise og Team Science endnu bedre at kende gennem hendes seneste blogposts:

Blog 27 august 2020

Optimer din forretning med dataanvendelse

Det er ikke nyt at bruge data til at drive og vækste forretning. Men har du helt tjek på, hvordan du bedst muligt udnytter dine data?
Blog 05 august 2020

Ny start, nye vaner! Kom godt i gang efter sommer og Corona

Corona-krisen kan bruges som et springbræt til at komme hurtigt ud af starthullerne efter sommerferien. Spørger du os, skal du nu lave de forandringer, I måske har længtes efter.
Blog 24 juni 2020

Sæt og nå de rette mål: Både internt og eksternt

Ved I, hvad I sigter efter? Og hvad jeres kunder søger? Mål bør være mere end den KPI, du higer efter at nå for at gøre din leder tilfreds.
Blog 19 maj 2020

5 ting vi skal tage med os fra Corona-krisen

Mange er tvunget ud i at arbejde fra distancen. Spørger du os, er det er et skub i den rigtige retning - nemlig at arbejde teambaseret, selvledende og distribueret.
Blog 24 april 2020

Du rammer kun plet, hvis du sigter efter de rette mål

Dine 2020-mål har sikkert ændret sig. Men de rigtige mål er stadig afgørende for dit teams succes. Her bør du tænke i effekt frem for aktivitet. Gør du det?
Blog 01 april 2020

Hold motivationen oppe – også hver for sig

Hvordan holder du selv motivationen oppe, og hvordan hjælper I hinanden med at forblive motiverede, når I sidder hver for sig og kun ses virtuelt?
Blog 04 februar 2020

6 veje til at kurere din organisations nulfejlssyndrom

Fejl er en uundværlig del af succes. Alle siger det. Alle er enige i det. Men de færreste kan finde ud af den paradoksale kunst at fejle sig fremad.
Blog 20 november 2019

Ved du, hvad der motiverer folk omkring dig? 

Motivation er et nøgleord i de fleste organisationer. Men hvad er motivation egentlig for en størrelse? Og hvordan sikrer du, at alle på din arbejdsplads er motiverede?
Blog 30 oktober 2019

Fejl som et værktøj og nøgle til bedre teamkultur

Fejl kan være pinefulde. Samtidig kan de være nøglen til at åbne op for store potentialer. Men det kræver det rette mindset - har du det?
Blog 01 oktober 2019

Agil er ikke svaret på alt

Vi skal være agile. Eller skal vi? Inden du springer hovedkulds ud i agil omstrukturering, er der i hvert fald fire faldgruber, du skal kende til.
Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde