Nyhedsbrev

Louise Vinther

Louise er uddannet cand.psych. Hun brænder for erhvervspsykologi og har studeret de dynamikker, der er på spil, når man snakker effektive teams. Hun har den nyeste viden inden for emner som samarbejde, motivation, forandringsprocesser og (selv)ledelse.

Hvis din virksomhed skal holde sig relevant i nutidens digitalisering, kræver det, at du arbejder med mennesket i centrum. Menneskers evne til at arbejde effektivt og selvrådende sammen i mindre enheder – i teams – er kernen i agil udvikling. Louise bruger – ud over sin faglige viden – praktiske eksempler og erfaringer til at finde frem til de bedst mulige redskaber, når det kommer til at optimere og indføre teams på alle slags arbejdspladser. Hun belyser gennem foredrag, workshops og rådgivning, hvordan psykologiske processer og menneskelige kompetencer – hvis de bliver håndteret hensigtsmæssigt – kan gavne både arbejdsmiljøet, produktiviteten og innovationen.

Louise kommer fra Thy – nærmere bestemt Thisted – og som ægte Thybo er hun et stort naturmenneske. Noget af det bedste, hun ved, er at få vind i håret, sand i skoene og skumsprøjt på tøjet. Men hendes madglade hjerte er tosset med Aarhus og storbylivet, hvor madstederne lurer om hvert hjørne!

Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde