Bliv medlem

© 2023 by Innovation Lab. All rights reserved.

Louise Vinther

Louise er uddannet cand.psych. Hun brænder for erhvervspsykologi og har studeret de dynamikker, der er på spil, når man snakker effektive teams. Hun har den nyeste viden inden for emner som samarbejde, motivation, forandringsprocesser og (selv)ledelse.

Hvis din virksomhed skal holde sig relevant i nutidens digitalisering, kræver det, at du arbejder med mennesket i centrum. Menneskers evne til at arbejde effektivt og selvrådende sammen i mindre enheder – i teams – er kernen i agil udvikling. Louise bruger – ud over sin faglige viden – praktiske eksempler og erfaringer til at finde frem til de bedst mulige redskaber, når det kommer til at optimere og indføre teams på alle slags arbejdspladser. Hun belyser gennem foredrag, workshops og rådgivning, hvordan psykologiske processer og menneskelige kompetencer – hvis de bliver håndteret hensigtsmæssigt – kan gavne både arbejdsmiljøet, produktiviteten og innovationen.

Louise kommer fra Thy – nærmere bestemt Thisted – og som ægte Thybo er hun et stort naturmenneske. Noget af det bedste, hun ved, er at få vind i håret, sand i skoene og skumsprøjt på tøjet. Men hendes madglade hjerte er tosset med Aarhus og storbylivet, hvor madstederne lurer om hvert hjørne!

 

Lær Louise og Team Science endnu bedre at kende gennem hendes seneste blogposts:

Blog 05 december 2022

Fra teambuilding 1.0 til 2.0

Tænker du “kanindræberture”, når du hører ordet teambuilding? Det gør vi ikke. Vi tænker forskningsbaseret evidens, værktøjer og træning i at bygge solide, glade og superproduktive teams.
Blog 22 februar 2022

Tiltrækker du stjernerne – fremtidens talenter?

Måske skal forståelsen af talent revurderes. For hvem er talenter, og hvad kan de? Og med det på plads - hvordan får du så fat på dem?
Blog 08 september 2021

Feedback som nøgle til udvikling

Feedback er endnu et af de aspekter, som alle nikker genkendende til og siger, er yderst vigtig! Men hvordan får du egentlig udført den gode feedback i hverdagen?
Blog 24 juni 2021

Brug genåbningens åbne vindue til at justere din kultur

Vinduet for at dyrke og justere sin organisationskultur har aldrig været større. Spørger du os, skal du sørge for at udnytte det.
Blog 18 maj 2021

Slip vanerne og lav den nye sti

Hvordan skal jeres nye hverdag se ud efter Corona - hvilken sti skal I tage nu? Få 4 trin til at fralægge de gamle vaner og skabe nye.
Blog 07 april 2021

Den unikke kultur kan ikke kopieres

Du får ikke Silicon Valley-kultur ved at kopiere startup-stilen fra Californien. Unik kultur består af mange lag, som ikke kan kopieres. Men du kan skabe dine egne unikke kulturlag!
Blog 03 marts 2021

Hvordan skaber du tillid og motivation fra distancen?

Det virtuelle møderum er kommet for at blive. Men hvordan bruger du rummet til at højne motivationen og samarbejdet - frem for at det bliver drænende og ensomt?
Blog 25 november 2020

Kulturen er din nye konkurrencemæssige fordel

Om du så har hylderne fyldt af AI og spritnye abonnementsmodeller, risikerer du alligevel at tabe terræn til konkurrenter med fokus på kulturen.
arbejde-sammen-hver-for-sig
Blog 16 november 2020

Hvad betyder distancearbejde for dig som medarbejder?

Mens lederen kan fastsætte nogle overordnede rammer, så kan dig og dit team også selv gøre noget for at arbejde bedre sammen hver for sig.
Blog 21 oktober 2020

Hvordan holder du de gode onlinemøder?

Onlinemøder er blevet hverdagen for mange. Men det kræver nye arbejdsmetoder og fokusområder, hvis man skal have et godt samarbejde, når man sidder hver for sig.
Tryk enter for at søge eller esc for at afbryde